Hey y'all

En liten smärre bildvisning från söndagens bravader följer nedan. Tim fick alltså tillfället att bli en bejsboll. ATL Braves mötte NY Mets ute på Turner Field. "Vi" förlorade, men hade en trevlig time i alla fall. 



Capitol Building fick skådas på nära håll



Lite lir



Kanske den bästa duo-bilden på oss?



Trevligt sällskap



Till på köpet fick vi med oss Chilv' hem till Brenau. Flickan har alltså rastat runt i ATL under den gågna veckan. Walesiskt besök x2 var visst något som lockade mer än det där med att attenda klasser med oss andra.

Efter hemkomsten lyckades vi irra bort oss på väg till the Boyd's. Vanligtvis ska den lilla promenaden ta 6 minuter. Den tog 30. Rick var nära att haffa nycklarna och söka reda på oss, men med lite telefonledning kom vi till slut fram, fast från andra hållet... Hursomhaver, det blev kökschill, grannbesök, burgare och pinnglass med "roliga" skämt.

"Vad är det den där Special Needs-skolan i Edinburgh heter?"
"Currie High?"

Lari skulle ha sitt final Rotary speech under måndagen, något som Rick så vänligt bjöd med mig och Chilv' på. Lari hade då inte tänkt göra det, så vi var inte sena med att tacka ja. Förutom förstaklassig skottsk talare fanns där även en löjtnant. Stående ovationer, såklart.

Under måndagskvällen hade vi stämt trippeldejt med Sparks på IHOP. Vi satt där med våra shakes och kopp choklads och väntade och så kom sms:t. Påkörd bakifrån, kan vi ta det en annan dag!? Hajja, så det blev bara vi. Inget med det. Räcker väl med oss?



Här duckar vi alla för att kameran stod lågt. Trodde vi.



"Crepes", eller som jag ser det, vanliga platta svenska fina pannkakor

Oral spansk final är avklarad, nu väntar prov i balett och därefter dansuppvisning i Pearce.

Peace.

Allmänt | |
Upp