Som ett brev på posten. Och så lite lingon.

Idag kom ett charmigt paket på posten! Oj, så glad flickan blev! När hon även insåg att hon fått ett brev från en Rotarian blev hon om möjligt ännu gladare. Fina familjen hemmavid hade feiksat, kleippt, kleistrat och ansträngt sig. Konstnärarerna hade självklart själva signerat. Trodde jag skulle börja fälla tårar, men jag skrattade mest. ("Här har de plockat ihop det värsta!").



På oläslig kråkskriftssvenska: "OBS, jag har tagit kopior på alla CSN-bladen.". Vem trodde något annat?

"What's that?". "It's just an article. About a mail man...". Hur förklarar man interna skämt för främlingar? Badkulor med Dorabella/Mara. "Oh, they're cute". De är inte bara cute, de är fullkomligt klockrena! SER NI INTE? Har gjort en "scrap hook" över sängen. Själv väldigt nöjd.



Förutom Mass Communication, First Year Seminar och Spanska har dagen bjudit på flöjtspel, uppletande av Gospel Choir som vi dock kom för sent till, samt plugg/film-kväll borta i Crudup hos Taylor, Makenzey och Camille. Vi diskuterade lösningar till badkarsproppsproblem med tanke på att vi nu har en ny ägare av badkulor i gänget. I Crudup var de minsann utrustade. Fiona drog ett härligt citat; "Jag tror inte att jag kan bada badkar i vårt badrum. Skulle kännas som att sitta på ett flygplan och bada.".

Håll i hatten - vi är på jakt efter ett fordon! Målet stavas "Roadtrips".

Här kommer en sista avslutande bild från helgens GRSP-skörd.



Godnatt. Sovgott. Puss.

Tilley
Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp