"Well, I guess I could..."

Torsdagen började i vanlig ordning med lite balettspex. Fick tillbaka skillstestet. Förvånansvärt hög grad av "inte så pjåkigt alls"-känsla.

Efter Graphic Desgin:en bar det alltså iväg på ytterligare en trevlig tur upp i bergen. Denna gång hann vi så långt som att passera Helen, köra vidare förbi diverse trevliga forsar och uppför en slingrande bilväg. Allt för att sedan komma till en skylt och en bom. Där var det stopp. "Sight Closed". Nytt försök i nästa vecka... Tredje gången gillt, jajemen. Skam den som ger sig, här ska minsann frilufsas, det ska vi bli tomtar för!

Smakprov på vad som komma skall fick man i alla fall:



Efter hemkomst till Brenau väntade Greek Week-underhållning. Dansanta Fraterneties-besökare bjöd på, vad vi brukar kunna kalla, motsvarigheten till lite cheerleading och så där. Efteråt hängde vi på Taylor och co. för ett Texas BBQ-besök. En och annan cheesecake slank väl kanske ner. Spontana uttryck som; "Hon har inte vågat säga något, men hon fyller 19 idag" slank ur, tätt följt av snabbnappande födelsedagsintåg med kaka i högsta hugg.

Kvällsbesök på Walmart, för att sedan snabbt slänga in akuta nödvändigheter i maskin. Atlanta- samt GSUbesök över helgen väntar. Här ska firas Halloween så det står härliga till! Ska även se till att skajpa den där nya kissen i familjen. Vad var det vi sa, lördag kl. 9!?



Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp