Morrn, Morrn!

Tjena, här sitter jag, pjamasig och dan. Balett-skillstest inom loppet av en timme. Sista dansandet för denna termin, för på torsdag ska vi gå och se the Nutcracker, (Nötknäckar'n, Nussknacker und so weiter) på Gainesville Balett. Och nästa vecka är finalsvecka, vilket innebär 2 test för Lisa Tilly; Mass Com på måndag och Spanish på torsdag. Övriga lektioner inställda. Lagom start på 4-veckorsjullovet kan tyckas.

Tänkte som så att det slarvades lite med ett givande gårdagsbeskrivningsinlägg, så här kommer alltså ett som på beställning. Skollattjade i form av lektionsundervisning fram till 3-snåret i vanlig ordning, för att sedan börja ladda för underhållande kvällsäventyr. Upphämtade av Sebastian, den forne GRSP:arn, för spexigheter borta på Gainesville State College. Festligheter på en måndag, kan det vara nå't? Johodå. Amerikanska versionen av beerpong fick mången gång upplevas. Här över dräggar vi alltså inte ur med ölsnusk blandat med negerbollsmaterial snott från stackars Gustavs sjukdomssamling. Här kör vi med vatten, för att kompletteringsdricka på egen hand. "I am just going for a quick nap, I will be back in a moment." Nah, tillbaka kom hon inte riktigt efter det där nattliga uttalandet. "Valde" istället att sova säck på Seb:s soffa...

Delade anekdotiskt nog med mig av diverse K-holmskrogshistorier under kvällens gång. Lustigt nog kan nämnas, 1, firande av Lisas 19-årsdag på Port 26. 4 spexiga besökare.*Födelsedagsbarnet tar saken i egna händer.* "Om ni bara kunde säga grattis i micken..." Historien om Taxen in på Lilla, 2, uppskattades även den!

Hemskjutsade till Brenau bortåt 8 imorse, för att F och C skulle ha lektion 9.45. Kl. 10 frågar jag en sömndrucken C vad fan hon gör kvar i sängen? Hoppsan. Blev visst lite tokigt...

Så sitter alltså här och morgonrastar med sista veckans plugglerier i mina händer. Martha ska redovisas på fredag och jag är PP-ansvarig. ("Jag är första reserv!") Kanske även nåt litet föredrag om ekonomiskt värde i biologisk mångfald imorgon, liksom sista chaptertestet i spanska som ska betas av.

Näe, om man skulle ta tag i dagen då...

Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp