Jäkt och Stress

Vi sjunger nu på sista versen i dormen. Elin är nu äntligen här och vi packar, donar, kånkar grejer och grunker, pluggar och planerar. Så nervös och stressad att man inte ens kunde äta ordentligt. Vi säger det att nu ångrar man ju lite att man hoppade på det här med GRSP. Sagan är slut och det är bara så sorgligt. Vilken resa!

Nypet och vi möttes upp i Atlanta efter två dagar av GRSP-firande. Shoppingtur till Mall of Georgia i fredags med Doria's värdis, därefter festligheter och rekordstort spooningskalas på Oglethorpe. Piedmont Park-häng under lördag dag, och så svenskt besök framåt kvällen. Upp i Westin skulle vi. Käk på Hooters och slagg på GSU.

Idag pluggade vi spanska på en filt ute i solen. Man gick in för att uträtta ett ärende, kommer tillbaka och så är ens svenska vän bannad från gräsmattan. Fått ett samtal. Det här med sunbathing uppskattas alltså inte...

Ikväll ska Laurie representera Rotary i Spelling Bee i Pearce. Ska bli kul.

"Chloe just asked me how long this thingy would last. I said that, since Laurie is in the team, it shouldn't be too long..."

"Det sitter en Britt här bredvid oss i soffan."


Allmänt | |
#1 - - Smsa Låna:

Jag hittade din blogg av en ren slump och jag har läst några av dina inlägg - det märks att du gillar att blogga :D

Upp