I slutspurtens spår

Tack vare fin uppskattad respons i föregående inlägg, kommer här en liten kort uppdatering om händelseförloppet under dagarna som gått.

Från i onsdags Glenice-gled vi alltså fram till lördagen. Gejb kom förbi då och då. Ibland ställde han till storkok och fixade en imponerande tuna/ketchup/mayo-macka. I fredags kväll åkte vi och hälsade på denne Gejb i YMCA, där han jobbar och står i. Vi fick roa oss i steamrummet, saunan och i bubbelpoolen för en helt gratis slant. Han ska ha tack! Framemot senare kvällningen joinade vi G + Sissy, som ringer minst 4 ggr om dan och kommer över minst en gång om dan, hemma i the G Mansion.

"Bor du långt här ifrån"?
"Nej, bara 5 minuter. Jag skulle aldrig kunna bo längre bort från min sissy".
Jag förstår precis!

Vi kollade på "Justin Bieber - the movie". Tips nr 1. Verkar vara en kanonkille. Söt, rar och sådär lagom sprallig. Ska helt klart considras att läggas in i ipoden som flickan btw fick i fin helt apropå-gåva från favorit-Glenice.

Under lördagen nåddes vi av ett rykte att det visste pågick en hot air baloon festival uppe i Helen. Vi var även sugna på att tuba. Upp for vi. Luftballong som är så kul! Free stuff i form av frozen yoghurt och massor av fudge. Tuben var sådär lagom relaxande. Tog snitta 2,5 timme att glida nerför Chattahochee:n. Många djupa familjedebatter pågick, vill jag lova. Mången cig i påse for i ån, tätt följt av hätska debatter. Vi hade dock mysigt.

Senar drog vi tillbaka till Gainesville och mötte upp med Gejb + kyrkokompis. Skulle först se "Hangover II", men av särskild anledning, blev det istället "Pirates - on strangers tide" i 3D. Ett hett filmtips även där.

Lördagsnatten tillbringades spoonande uppe i Habersham med Amber och Puppy:n. Vissa attend:ade söndagskyrkan, medan andra sov in. Senare drog vi på lunchdejt med mormorn och morfarn och vem joinade gänget om inte Mathilde Hottis Brun. Vi gled till en trevlig sjö och riktigt mös. Bonuskul en vanlig söndag!

Nu är jag tillbaka hos värdis för sista avskedet och imorgon flyttar jag återigen vidare.

Allmänt | |
#1 - - eliiin:

lisa got theee bieberfeveeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!! vadå mwenar du att du åkte upp i ballongen ellerva fan säger du?



åh mattaaaaanbruun. Rolig prick detdär.

Upp