Nä, nu måste du nog...

Jaha. Sista dan. Det trodde man ju inte, att den skulle komma. Antog personligen att Guatemala skulle bli min sista resa... Tydligen inte så.

Dags att välja en klänningstrasa som kan avsluta den här lilla minisemestern på ynka 321 dagar. Klurigt. Finns ju en del att välja på där i lanthandeln.

Gårdagen bestod till en början av netflixglid. Tänkte ta en frukost ute i det gröna, men tron'te man är instängd. Barnlås på varenda dörr. Att inte ens ett barn på 21 kan lyckas få upp dessa visar på att det är riktiga grejjer man har att göra med. När sedan plejstejschnet fukkar upp, får man fly till datans värld, medan lilla familjen tupplurar sig.

Efter uppvakning drog vi dock till Walmart för lite viktig importshopping. Vi snackar 5-6 påsar med gotte, gåvor till några speciellt utvalda.

"So, Lisa says that her life would be fulfilled if we only took her to Walmart. We could possibly do that..."

Dagen D kommer förhoppningsvis bjuda på ett gäng goodbye-besök. Är man så populär så räcker det för vissa inte med en hejdå-kram. Klart de får komma förbi, det kan man ju ställa upp på, jag gör ju bara en hemfärd.

Det gäller att man passar sig för vad man skriver i sin lilla loggis. Har nämligen tipsat vår allas MF om denna guldgruva till läsning. Får väl se om man får stryk ikväll.



Här sitter hon och spelar Allan

Nu slog det just mig, kommer detta bli mitt sista inlägg? Näe, too deprimerande att tänka på....

Allmänt | |
Upp