Nu går sista visan

Flyttad igen då. Säger som Syster RM "Mycket kappsäck blir det". Nu har Lisa MF Tilley flyttat in hos klubbpressen med fru och barn + yttepytte i magen. Cullen, 18 mån, och jag kmr bra överens. Blev upphämtad vid lunchtaget av Kevo från Glennie's place, där helgen alltså kom att spenderas. Det bjöds återigen på friska poolbesök, mysiga kvällspromenader, finfina middagar, ett fett LOST marathon, trädgårdsarbete med sissy + son, glass i solen och så kombinerad kattklappning och sängcuddle förstås. Måste ba' få kommentera, thrillern "The Exam" sågs i beckmörkret igår kväll. Jättekonstig, men klurigt underhållande. Lite Boda Borg-feeling där allt. Tips!

G for till AL i lördagsottan för ett inredningsjobb (citat "I love spending other people's money."), så ett fint presentplanerande ägde rum under natten. Mkt glad blev kvinnan och än gladare blev jag för mysig morgonpost i necessären.

Så, med familjen Kevo har vi idag strosat runt på en outlet mall. Samtliga shoppare blev rikare. Ett obligatoriskt par låga converse inhandlades av Lisa MF. Hem för lite soffmys och sedan iväg på förstaklassig thaimiddag. Fick alltså förfrågan om vilket sorts käk flickan gillade bäst och valet var ju självklart. Mysigt och trevligt är det. Kan bli ett bra avslut på semestern!

Nedräkningen kan börja. Idag stack ju Hottis hem till kalla Sverige och på onsdag är det min tur! Sen på torsdag ska C.P. fraktas hem till Danmark hon med. Flickan skulle ha passat in bra hos familjen Kevve, "A men va van!", men är man en parasit och lever på andra är det inte lätt att få till en skjuts, det vet vi mycket väl. Som tur var, en trevlig skypemorgon istället.

Håll i hatten.

Allmänt | |
Upp