Solvarmt!

Ligger återigen ute och glider i solen med data i hand. Ett hundratal olika insekter har jag under dagen fått stifta bekantskap med. Det kliar. Käkat en medhavd burgare i burk och väntar nu bara på att A ska sluta jobba. Sa jag det att A alltså jobbar med familjerådgivning här i Gaines? Imorse fick man en varning och ett tips om att dröja sig kvar i bilen, då ett tiotal sexförbrytare skulle samlas för en gemensam session. Johodå, mycket riktigt stod det ett gäng, inte alltför glada, killar i 50+åldern när vi kom glidandes. Fick ögonkontakt i sidospegeln med en snubbe iklädd flint, feta glajjer och ett stort, vågat tomteskägg. Lite läskigt, men trots lättkläddhet blev den svenska flickan inte attackerad. Skönt.

Senare ryktas det om musikstöd i Gay-B's kyrka. Igår drog vi på shopping på square:t det första vid gjorde efter avslutat arbetsshift. (Mer eller mindre ansträngande för each individ kan tilläggas...) Ett extra gäng plagg har nu prackats ner i resväskan. Plats fanns det ju inte sedan tidigare, så inte en helt plättlätt utmaning, kan intygas. Gårdagskvällen bjöd för övrigt på pub- och musikglid i downtown Clarkesville.

Fick idag även bekräftat att även Craig MacIntosh från NZ kmr att agera gäst i Laggis veckan efter hemkomst. Helt klart en av dagens highlights!



Spexig gammal hattbild

Hej och hå!


Allmänt | |
#1 - - Sovis:

hahahaha...herregud....sexförbrytare oxå...scary!!! ja det var väl för väl att du stannade kvar i bilen! och så lyckades du få ögonkontakt...hahah...skulle kunnat bli en bra början på en amerikansk thriller....hehehe!

Trevligt med utländska gäster i laggis!! Laggis goes america!!

Mindre än en vecka kvar! PUSSSS

#2 - - hattelin:

tänkte att jävlar den där tjejen ser ju ut som mig.. och så vare jag! ;P;PP;;P:PP;P;

#3 - - Ronja:

Grym design du har på din sida. Har du gjort den själv? Skitsnyggt i alla fall!

Upp