Börsday the American Way

Då har man alltså uppnått den här mogna åldern av 21. Som Sweet Caroline, så fint uttryckte det, "Nu äntligen kan du börja inmundiga alkoholhaltiga drycker för första gången på 8, 9 månader". Vi tackar för det! Födelsedagen har firats dagen lång. Min 21:sta bemärkelsedag skulle alltså bli min längsta. Hela 6 timmar in addition.

Vi började med morgonsång i sängen. "Med en enkel tulipan". Därefter haglade grattishälsningarna in. Två kom nerifrån köket. Tjejig födelsedagslunch på Recess och så upphämtande av Fiona, bakmonstret. Vi gjorde home made cake på äkta amerikanskt vis. Födelsedagsbarnet fick välja grundmix och icing. Valde chocolate fudge med caramel frosting. Gick självfallet hem! Senare under dagen drog vi på lite football- samt baseballträning. Nu datahänger Nypet och jag. Mycket att ta igen, så att säga. Hinner knappt med sig själv. Mac kom in i rummet och konstaterade det att "You guys bore me". Fick man alltså en känga, på sin egen dag.

Bin Ladin har tydligen kastat in handsken. Har därmed blivit mycket religion samt politisk debatt under dagen. På sina håll nästan för mycket.

Hela weekend:en uppe i Ashville har man kvar att uppdatera det kära läsarfolket på. Många hävdar att "Lisa MF Tilly" säger det mesta om den gågna helgen. Kan väl inte annat än att hålla med. Detta tillsynes fräcka namn upprepades alltså i runda slängar var 3:e minut inne i partysuiten, framförallt av min klubbpresse, som utgjorde spexigt bilsällskap både på dit- och hemvägen. Inte undra på att Forsyth vann "The Party Bowl". En riktig kanonhelg smällde vi till med. Skratt och gråt, spex och glid. "The Villas" was the place to be at! Poolparty, dans nere i trumringen i Ashville City, en makalöst bra talangjakt, hospitality suites 167 och 128, badkarsbarty, yearbookssignande, you name it... Nu taggades man i en lustigkurresvideo på fejjan som man inte visste existerade. Lite så känner jag.

Puss så länge och Happy Birhday, Lisa!


Allmänt | |
#1 - - RM:

Åh, mastig cake!! Så jävla bra att du fick fira en amerikansk födelsedag, Lajsa! Du har ju ändå alltid varit lite åt det amerikanska hållet va..? haha. Synn bara att den där Sal Laden skulle till och steal lite av your thunder..men det är inget med det! Nu är han gången! Ta dig en drink och fortsätt njuta av amerikansk sommarvärme, för här SNÖAR det! Jajjemän, fick under gormning av fula ord slita upp all packning imorse för att hitta ett par skor som inte var av tyg! Flyttar på torsdag! =O Pyssss kneckenbrecken

Upp