Men vad skulle Agneta ha packat?

Ja, alltså, man kan ju tydligt se framför sig hur Agneta Sjödin vandrar gata upp och gata ner i Guatemala i något inslag från Faddergalan eller varför inte nu senast Humorgalan. Men vad har hon på sig? Klurigt att packa inför ett besök i tredje världen. Man får inte vara för uppsmyckad och fin, då ser man extra rik ut och riskerar att bli mer rånad än vanligt. Avfärd imorgon alltså. Lagom nervigt kan intygas.

I torsdags styrde alltså Nypet och jag kosan mot Mall of Georgia. Shopping med C-Hole och så ett litet kvickt hejdå till Requel. Festlig måltid på mexikansk restaurang med P&B med anledning av Cinco de Mayo.

Under fredagen kunde Lari adderas till skaran. Vi njöt av amerikanskinspirerade svenska negerbollar, bakade under inspirationsmottot "Man tager vad man haver". "Okey, we will fika in ten minutes." och det gjorde vi, ute på altanen i solen i bara BH för vissa. 



"FAN. Smakar ju skit - går inte att äta." 



Framemot kvällningen drog vi Chik-Fil-A i en tajt bil och åt i farten. Brått var det. Cancer Charity Walk väntade. Linedance med eller utan lila plasthandskar, karaoke och diverse köp och sälj.



"If the case is like that..."



Festfirare

Efter walk:en drog vi filmkväll a la Chloe's skydiving-rulle. B tyckte vi kunde se den hela två gånger. (Man vet aldrig om eller när man får se den igen...) Sant. Ungefär lika bra andra gången.

I ottan skjutsades samtliga till ATL Airport. San Francisco. Sorgliga hejdå:n. Det lustiga är alltså att 4 dagar efter man kan träffa Nypet igen, kommer alltså Chloe till Sverige. Lari fick man ta avsked av på obestämd tid. Det suger. Beatty konstaterade det i bilen att "That must be hard for you". Sant, så sant.

Lisa forslades vidare till Buckhead, ATL för häng med Dymond. Vi började med att ta igen förlorad sömn, men hann under dagen även med en solig promenad, ett par besök i diverse butiker, en baby shower, dvs fest för en baby som är beräknad inom två veckor, samt ett oväntat besök hos Requels graduating cousin från GSU som bjöd på mat och barty i Perimeter. Sleep over hos familjen Atkins. Trinity and Thumbelina samt brorsor fick man äntligen träffa. Fluffiga lammliknande varelser, ja, de två förstnämnda alltså...

Imorse bar det av till Free Chapel för pampigt Mother's Day-firande. Oj, vad det skulle hyllas! Queen's "Mama", baby blessings och Mor och Dotter-sjung bidrog till en trevlig stämning.

I packandets tecken!

Farväl!

Allmänt | |
#1 - - eitvuv:

Upp