"Denna lama den ska vandra, från den ena till den andra..."




Denna lilla söta lama utgör alltså en liten fin present från Ratkins. Man måste fota laman på de platser hon besöker. Himla fint uppdrag har jag fått!

Det där var alltså en liten avstickare.

Idag har vi varit i Free Chapel med Reqel och hennes Mama. Det diskuterades att "Jesus är brödet och verkligen ingen side dish". "Vill du ha lite Gud på det?" Middag i kyrkan även. Trevligt södern-käk när det är som bäst.

För övrigt har idag lirats en del kort, med eller utan värdbrorsor. "Golffish" eller "Go Fish" spelades flitigt. Även under gårdagen lirades en del kort. "Rooks", som vissa fick stifta bekanstskap med i Missouri, skulle läras ut till nästa svenska. Anledningen till spelkväll kan nämnas att vi var hela 11 personer vid matbordet, (2 jyckar, en pojkvän, 2 svenska vänner och så omfångsrika familjen), och att vi därmed behövde addera "spelbordet" till det vanliga matbordet.

Under dagen drog vi på soft strandhäng nere vid sjön.

Inatt sover vi sista natten med jycken och värdsyster för imorgon bär det av till Mall of Georgia och P&B's Mansion. Tänk jag säger det att det föll ju sig så lämpligt att Nypets plan utgör samma fordon som Clo och Fi ska ta till San Fran på lördag. Lisa kan därmed säga hejdå och sedan rasta vidare i ATL med Dymon och Reqel.

På söndagsnatten har flickan blivit erbjuden en säng hos Gabe som utgör en av lirarna som ska med till Guatemala på måndag. Flyg i tidig morgonotta utgör främsta anledningen till denna sleepover.

Allmänt | |
Upp